Top latest Five بلیط Urban news
Top latest Five بلیط Urban news
Blog Article
تزیینات گچبری زیبا و تحسینبرانگیزی در این مقابر مشاهده میشود که میتوان آن را نمونهای کمنظیر و ستودنی در نظر گرفت.
investigate جاهای دیدنی تهران explore جاهای دیدنی مشهد take a look at جاهای دیدنی کیش discover جاهای دیدنی شیراز examine جاهای دیدنی اصفهان take a look at جاهای دیدنی استانبول
در کتاب تاریخ قم از احمد بن عبدالله برقی نقل شده که قم را به این جهت قم نامیدهاند که محلی بود که آب در آن جمع میشد و اطرف آن را گیاه علف و عربها به جمع شدن آب قم میگویند.[۹۳]
اتوبان رسالت -خیابان حسین کرد -خیابان شهید موسایی -جنب پلاک ۹۹
این صفحه آخرینبار در ۱۳ فوریهٔ ۲۰۲۴ ساعت ۰۸:۴۵ ویرایش شدهاست.
خرگوش، شغال، گرگ، روباه، گراز، پلنگ، گربه وحشی، خارپشت، خفاش بال بلند و کفتار از جمله پستاندارانی هستند که در پلنگ دره زندگی میکنند.
کهک بهلحاظ پوشش گیاهی نیز بسیار غنی است و بیش از ۲۰۰ گونه گیاهی در آن یافت میشود. پسته و بادام کوهی از گونههای اصلی و پوشش جنگلی ارزشمند منطقه ???? ????? ?????? به شمار میروند.
صفحه تا چند لحظه دیگر بروز میشود. کد ارسال شده به موبایل را وارد کنید
در جمع بین دو قول نیز گفتهاند که مسلمانان در جای شهر و قلعههای قدیم، شهر جدیدی احداث کردهاند.
مدرسه ستیه، مدرسه دارالشفاء، مدرسه فیضیه، مدرسه رضویه، ??? ?? ????? چهل اختران، بقعه علی بن جعفر، مزار احمد بن قاسم، امامزاده ابراهیم و امامزاده جعفر از دیگر بناهای تاریخی و مذهبی در قم است.
شاهان صفوی به قم ??? ?? ????? ?????? نگاه ویژهای داشتند. در دوره حکومت آنان، برخی از بناهای تاریخی قم مانند حرم حضرت معصومه و مسجد امام حسن عسکری بازسازی شد. نخستین ضریح مرقد حضرت معصومه در دوره شاه طهماسب اول ساخته شده ??? ?? ????? ?????? است.
قیام علیه مأمون؛ مردم قم در سال ۲۱۰ق از پرداخت خراج به خلیفه عباسی سرباز زدند، و علیه او شورش کردند. مأمون لشکری به فرماندهی علی بن هشام مروزی به سوی قم فرستاد و آنان را سرکوب کرد و مالیات را افزایش داد.[۳۷] علت قیام اهالی قم موافقت نکردن مأمون با درخواست آنان مبنی بر معافیت از خراج بوده است. هنگامی که مأمون از ???? ???? ????? ?????? مرو به بغداد میرفت چند روزی در ری اقامت کرد و مردم این شهر را از پرداخت خراج معاف داشت.
این تنگه از شرایط زیستی مناسبی نیز برخودار است و تنوع گیاهی و جانوری بیسار خوبی دارد.
حموی، یاقوت بن عبدالله، معجم البلدان، بیروت، دارصادر، ۱۹۹۵م.